Tuesday, December 30, 2008

UNDI SAYA!


Sekitar minggu lepas tiba-tiba dapat idea singa untuk submit ke portal tshirt tidak berbenang (threadless).

Alhamdulliah, mereka rasa singa dua kepala tu kalau dapat cukup undian, akan di cetak di dada tshirt dan di jaja ke seluruh dunia.

Kalau tidak keberatan, click gambar cilik di bawah untuk ke threadless dan sila sudi untuk mengundi saya :)

Two lion heads, a pencil and an idea - Threadless T-shirts, Nude No More

5 comments:

Roti Kacang Merah said...

boleh minta diorang printkan juga atas V-neck, quarter length hand size XXXL tee tak nanti?

DIN said...

tatau la fadz :)

terima kasih sudi mampir. selamat awal tahun baru hijrah dan nak masuk tahun baru gregorian juga.

kirim salam kat zunar.

Anonymous said...

macam lambang dulu dulu..zaman Jepun...nak serang Malaya...warna dia ngan design ala mentari gitu..

Odai

Norman said...

tq..Din senang nanti blh join sama...aku pun nak saiz xl maklumla room'ate aku ala2 sama saiz kau!

Norman said...

tq! Din...nanti senang blh join sama..nice design!