Monday, March 2, 2009

Ulangtahun ke8


Hari ni lapan tahun lepas aku menikah.

Satu milestone besar bagi hampir semua orang. Secara kebetulan kerana umi pernah mengaji di negara kiwi, serupa seperti aku - ramai yang bertanya, jumpa kat sana ka?

Jawapan-nya tidak. First jumpa kat SOGO, Jalan Tuanku Abd Rahman. Masa pulang berhari raya tahun lepas, sempat singgah SOGO. Tunjuk pada kakak, the spot ayah first jumpa umi :)

13 comments:

Roti Kacang Merah said...

hari ini juga anniversary 8 tahun saya & cik abe keluar dating first time (and last time di waktu itu... sehingga 4 tahun kemudian. haha)

Masya-Allah masih ada simpan lagi kad? baru perasan cantik betul calligraphy kat depan tu...

nak tahu tak Umi kata apa lepas balik dating dengan ayah? haaaa bak cini cepocennnnn. hahaha

SELAMAT ULANGTAHUN KE-8 KORANG BERDUA.... semoga berbahgia berkekalan sehingga akhir usia!

DIN said...

fadz!

happy anniversary for you & zunar too!

hehehe, apa dia cerita?

nak seposen ker nak 10p?

:p

Roti Kacang Merah said...

umi kata, kan....umi kata....

aaaaah, tanya la sendiri ke Umi! Laaaagiii romantik! hehe

ikan said...

bro, congrats...
tak sangka dh 8 tahun dh...
happy anniversary, and semoga sentiasa bahagia and kekal bersama hingga ke akhir hayat!

kamalariffin said...

Tahniah saudara Rashidin moga cinta itu dibawa ke Syurga

DIN said...

kamal,

mati dah pasti, syurga tak tau lagi...

:)

kamalariffin said...

kurang tepat tu din. Syurga dah di janji dan pasti, cuma hang kena pergi cari :)

Your wife said...

Just noticed in the picture of the spot where we met- I'm actually wearing a blue tudung, the very same colour and make (tie rack) that I wore on that same fatefull day!

cccooolll or not...

nurulazreenazlan said...

selamat ulang tahun!

baby102 said...

shidin,

u beli kertas for this kad kawin la yg i tanya tu. tak silap i u beli kat cheras ke then baru u hantar printing.

anyway, happy anniversary.

DIN said...

zana, ooo... ingat-ingat. kat taman shamelin perkasa.

hehehe. ada lagi kot kedai tu, tu gedung kertas besar satu malaysia.

:)

trima kasey

juanajr said...

A. Shidin, tu gambar kak fairuz berdiri kat sogo ke? Spot where u all met for the first time..? Teringat balik citer2 k.fairuz di hari2 awal perkenalan u all... Hehehe.. Congrates.. Semoga menjadi insan2 yang dirahmati Allah.

DIN said...

yes, the spot we first met :)

insyaAllah. TQ