Friday, May 16, 2008

Handphone untuk askar Singapura

Yang ni di akan di jual dipasaran dengan nama G700, kami di tempat kerja panggil Josephine (kebanyakan hp ada code name wanita).

Josephine dapat tempahan istimewa untuk kegunaan askar Singapura - pulau kecil diselatan Johor ada 300,000 askar simpanan, dan 75,000 askar aktif duty. Untuk sebab baru, pihak management menukar nama Josephine kepada Jody.

http://en.wikipedia.org/wiki/Singapore_Armed_Forces

Aku terpaksa mengubah beberapa instruction untuk encek developer megubah beberapa code, supaya Jody tepat spesifikasi dalam membantu soldar-soldar mempertahankan negara.

100,000 unit untuk seratus ribu angkatan besenjata kerajaan Singapura - laut, darat dan udara.

5 comments:

Rafie said...

Nak satu bro! :D

Zainal Ariffin Ashari said...

En Din,

Saya guna K618i, manakala anak bujang saya W810i, 2nd hand singapore set.

Apa nama pompuan untuk kedua-dua selfon tu? (Kalau ada..he he)

Salam

kucing tompang said...

Ada tak button untuk:

INVADE MALAYSIA

lagi satu button:

INVADE INDONESIA

lagi satu button:

HIDE MAN SALAMAT BODY

heheheh

fudzail said...

Din
Propose to Rosmah wife of najib Al Tantuya, she may buy for the whole tentera Malaya and you share the commission lah!

DIN said...

@rafie
:P

@zainal
K618i namanya wima, W810i helena, jangan tanya lagi, nanti pecah rahsia syarikat!
:)

@kucing
tak boleh cerita tentang butang rahsia!

@fudz
aku tak nak end up macam razak baginda... hehehe